Brussels cultzanger 'Lange Jojo'.
Volledig scherm
Brussels cultzanger 'Lange Jojo'. © Foto BELGA

Lange Jojo maakt comeback op nationale feestdag

BRUSSELLange Jojo maakt na twee jaar afwezigheid terug zijn opwachting op de festiviteiten rond de nationale feestdag. Hij wordt op 20 juli op het Vossenplein - tijdens het Bal National -begeleid door zijn eigen live band, muzikanten en dansers. Op 21 juli volgen er nog een reeks gratis activiteiten.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Getuigen van Jehova buiten vervolging gesteld in onderzoek naar misbruik minderjarigen
  Brussel

  Getuigen van Jehova buiten vervolging gesteld in onderzoek naar misbruik minderjari­gen

  De Brusselse raadkamer heeft de vzw Christelijke Gemeente van Jehovah’s Getuigen buiten vervolging gesteld in het onderzoek van het federaal parket naar seksueel misbruik van minderjarigen. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de advocaat van de vzw, meester Dimitri de Béco. Het onderzoek was begonnen nadat het sekteobservatorium IACSSO, een onafhankelijk centrum van de overheidsdienst Justitie, eind 2018 aan de alarmbel had getrokken.