Park van Laken.
Volledig scherm
Park van Laken. © Marc Baert

Krijgt Brusselaar er straks 250 voetbalvelden aan groen bij? Meerderheidspartijen en N-VA vragen om Koninklijk Park van Laken te openen voor publiek

LakenDe Brusselse meerderheidspartijen aan Nederlandstalige kant hebben een ontwerpresolutie ingediend voor de gedeeltelijke openstelling van het Koninklijk Park van Laken voor het publiek. Volgens one.brussels, Groen en Open Vld leeft de vraag om het park te openen voor het publiek al langer onder de Brusselaars. Ook oppositiepartij N-VA ziet het voorstel zitten.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Lokaal actiecomité 1190/0 voert vrijdag actie aan kritiek verkeerspunt waar fietsster (30) om het leven kwam: “Snelheid verlagen is slechts eerste stap”
  Vorst

  Lokaal actieco­mité 1190/0 voert vrijdag actie aan kritiek verkeers­punt waar fietsster (30) om het leven kwam: “Snelheid verlagen is slechts eerste stap”

  Nadat een fietsster (30) afgelopen zaterdag het leven liet aan een oversteekplaats op de Albertlaan in Vorst roept het burgerplatform 1190/0 op om de snelheidslimiet van 50 kilometer per uur op het kritieke punt zo snel mogelijk te verlagen. Dat burgercollectief ijvert voor nul verkeersdoden in Vorst. “Het is niet de eerste keer dat er een zwaar ongeval plaatsvindt op dit punt.”
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg