Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Maison Dandoy

Koekjes Maison Dandoy voortaan ook via Deliveroo verkrijgbaar

BrusselNa eerdere samenwerkingen met onder meer Carrefour, Les Tartes de Françoises en Bakkerij Aernoudt, gaat Deliveroo nu ook in zee met Maison Dandoy. Net voor de start van de eindejaarsperiode kan men dus ook de koekjes van het familiebedrijf thuis laten leveren.

 1. Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoedelijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluitsel brengen
  Brussel/deurne

  Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoede­lijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluit­sel brengen

  De menselijke resten die afgelopen vrijdag werden aangetroffen in een koffer in de kelder van een appartementsgebouw in Deurne behoren mogelijk toe aan een 52-jarige vrouw van Aziatische afkomst uit Barcelona. Dat schrijft de Spaanse nieuwssite Barna Diario. Het Antwerps parket kan dat evenwel nog niet bevestigen. Een zus van de dame is nu naar ons land afgereisd om een DNA-staal af te geven. Het is nu wachten op het resultaat van dat onderzoek.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. Capital vzw liet al meer dan 7.000 jongeren hun passie en talent ontdekken: “Tegen 2027 willen 40.000 jongeren geholpen hebben”
  Brussel

  Capital vzw liet al meer dan 7.000 jongeren hun passie en talent ontdekken: “Tegen 2027 willen 40.000 jongeren geholpen hebben”

  Vrijdag vond de JOBX-beurs plaats van Capital vzw. Op die beurs konden Brusselse scholieren kennismaken met meer dan honderd beroepen. Ook de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene had er een standje. Zo willen de organisatoren de jongeren helpen om een job te vinden die aansluit bij hun talent en passie. Voor de gelegenheid kwam minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden (CD&V), ook een kijkje nemen.