Door de kracht van de explosie werden enkele straatstenen opgetild.
Volledig scherm
Door de kracht van de explosie werden enkele straatstenen opgetild. © Brandweer Brussel

Kleine ontploffing in Elsense kelder

ElseneZaterdagvoormiddag werd het Biarritzplein even opgeschrikt door een kleine ontploffing. De oorzaak is nog niet bekend, maar er vielen geen gewonden de schade is beperkt.

 1. Waar wil RWDM-eigenaar John Textor naartoe met Brusselse club, de nieuwe leider in de Challenger Pro League?
  voetbal challenger pro league

  Waar wil RWDM-eigenaar John Textor naartoe met Brusselse club, de nieuwe leider in de Challenger Pro League?

  Omdat trainer Vincent Euvrard van oordeel was dat de spelersgroep voor de winterstop te groot was om goed te kunnen werken, werd deze twee duels voor de winsterstop gereduceerd. Met het gekende resultaat: een zes op zes tegen Virton en RSCA Futures. Tijdens de wintermercato zelf werd de kern voort afgeslankt. Maar eigenaar John Textor vult de kern weer aan met Brazilianen die niet nodig of gevraagd zijn.
 2. Verkeershinder door doortocht wielerwedstrijd
  Sint-Genesius-Rode

  Verkeers­hin­der door doortocht wielerwed­strijd

  Wie op de baan moet op woensdag 12 april of wielerliefhebber is mag die datum omcirkelen in de agenda. Dan wordt de Brabantse Pijl gereden. De gemeente Sint-Genesius-Rode laat alvast weten dat er daardoor lokaal hinder zal zijn. “Het parcours loopt ook door onze gemeente”, klinkt het. “Om de veiligheid te garanderen zal er langs de Leuvensesteenweg, tussen het grondgebied Beersel en het kruispunt Eigenbrakelsesteenweg, Zoniënwoudlaan en Hallesesteenweg en langs de Eigenbrakelsesteenweg tussen het grondgebied Eigenbrakel en het kruispunt Eigenbrakelsesteenweg, Zoniënwoudlaan en Hallesesteenweg een parkeerverbod gelden tussen 9 uur en 16 uur.