Vluchtelingen in de wachtrij bij het Klein Kasteeltje (archief).
Volledig scherm
Vluchtelingen in de wachtrij bij het Klein Kasteeltje (archief). © BELGA

Klein Kasteeltje gaat weer open voor asielzoekers, extra agenten om orde te handhaven

Het Klein Kasteeltje in Brussel gaat vanaf vrijdag weer open voor asielzoekers, zo heeft de staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Nicole de Moor, donderdagavond in ‘Terzake’ gezegd. Ze voegde er aan toe dat er extra agenten van de lokale en federale politie worden ingezet om de orde rond het aanmeldcentrum te handhaven.

21 reacties

 • Dominique Haeck

  1 maand geleden
  Stop ermee aub en helpt eerst de mensen hier
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Vlaanderen en bij uitbreiding Belgie zit vol . Genoeg is genoeg . Stop met hier Sinterklaas te spelen , geen leefloon , geen kindergeld . We zullen dan eens zien hoeveel er hier nog gaan aanschuiven .
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Stop alle immigratie. Het is nu genoeg geweest. Het kost ons pakken geld.
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Natuurlijk moet illegale immigratie goed 'beheerd' worden. Maar in plaats van er een eindeloos 'zaag'probleem van te maken, buig het om in iets positiefs : alle Europese landen kampen met een ernstig tekort aan seizoenarbeiders, arbeiders en mankracht. De meesten willen werken en leren. Sorry, het cliché van 'allemaal profiteurs' gaat er bij mij niet meer in. Ik heb mijn visie aangepast.
 • Jean Donny

  1 maand geleden
  Er moet wat structureel gebeuren wat betreft wetgeving terzake. Men kan en mag niet zomaar een land binnenwandelen, schending van staatsgrenzen. Trouwens onze limiet is echt wel bereikt er is geen draagvlak meer voor.
 1. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.