Actie voor Salwa.
Volledig scherm
PREMIUM
Actie voor Salwa. © Marc Baert

Keer op keer diende Salwa (36) klacht in tegen agressieve ex. Toch stak hij haar dood op straat: “Waarom heeft niemand naar haar geluisterd?”

Sint-Jans-Molenbeek“Salwa had de moed om te doen wat veel vrouwen niet durven: ze diende bij de politie klacht in tegen haar dreigende ex.” Toch stak diezelfde ex (36) de Molenbeekse moeder van drie kinderen op straat dood met een slagersmes. “Want met Salwa’s klachten is nooit iets gebeurd.”

 1. Politiebonden verontwaardigd over rechtbankvoorzitter Hennart: “Totaal wereldvreemd die man”
  Brussel

  Politiebon­den verontwaar­digd over rechtbank­voor­zit­ter Hennart: “Totaal wereld­vreemd die man”

  De politiebonden reageren verontwaardigd op de uitlatingen van de Brusselse rechtbankvoorzitter Luc Hennart in ‘De Afspraak’ gisteravond. De rechter acht de omzendbrief die justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) heeft uitgewerkt om paal en perk te stellen aan het geweld tegen politiemensen niet nodig. Ook vindt hij dat agenten die te maken kregen met fysieke agressie tijdens een interventie, terughoudendheid aan de dag moeten leggen. “Als je blind blijft voor zulke feiten, ben je echt totaal wereldvreemd en niet goed bezig”, reageert Carlo Medo (NSPV).
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?