KANAL in metro Ijzer.
Volledig scherm
KANAL in metro Ijzer. © MIVB

‘KANAL Underground’ in metrostation IJzer geopend

In metrostation IJzer staat sinds vrijdag werk van Eva Le Roi tentoon in het kader van ‘KANAL Underground’. Het gaat om een reeks tekeningen van de artieste die architecturale elementen van het nabijgelegen KANAL-Centre Pompidou voorstellen.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. ‘In ‘t Spinnekopke’ aan het Bloemenhofplein opent opnieuw de deuren: “De charmante sfeer van de brasserie hebben we behouden”
  Brussel

  ‘In ‘t Spinnekop­ke’ aan het Bloemenhof­plein opent opnieuw de deuren: “De charmante sfeer van de brasserie hebben we behouden”

  Na twee weken sluiting is het weer mogelijk om te gaan tafelen in ‘In ‘t Spinnekopke’ aan het Bloemenhofplein. De brasserie draaide een tijdje geleden niet zo goed, maar door een recente overname blaast er een nieuwe wind door de zaak. “We willen dat de brasserie terug een ontmoetingsplaats voor de buurt wordt”, aldus de nieuwe uitbaatster Esther.