“Als er op structureel niveau niets verandert, zijn er over vijf jaar geen nachtclubs meer in Brussel”, meent Steven Van Belle, artistiek directeur van nachtclub Fuse.
Volledig scherm
PREMIUM
“Als er op structureel niveau niets verandert, zijn er over vijf jaar geen nachtclubs meer in Brussel”, meent Steven Van Belle, artistiek directeur van nachtclub Fuse. © Antoine Grenez

Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)

BrusselSlecht begin van 2023 voor de iconische nachtclub Fuse: na klachten van een buur wegens geluidsoverlast mocht de club enkel nog openen onder strenge voorwaarden. Die zouden het voortbestaan van de club in gevaar brengen. Eerder deze week leerde Fuse echter dat er drie pistes zijn die ertoe leiden dat de club open kan blijven. De eerste twee vindt de nachtclub praktisch onhaalbaar, maar de derde, zeer opvallende optie zou een ultieme levenslijn kunnen bieden.

 1. Binnenkort Jumbo aan Rooseveltlaan? “Keten heeft sowieso interesse in Vilvoorde”
  PREMIUM

  Binnenkort Jumbo aan Roosevelt­laan? “Keten heeft sowieso interesse in Vilvoorde”

  Het lot van de voormalige Aldi aan de Rooseveltlaan gaat vlot over de tong in de Zennestad. Geruchten doen de ronde dat de Nederlandse supermarktketen Jumbo binnenkort op deze locatie te vinden zal zijn. Deze geruchten bereikten maandagavond via John Roobaert (N-VA) de gemeenteraad. Jumbo zelf houdt de lippen op elkaar, maar schepen van economie Didier Cortois (Open VLD) is overtuigd dat de keten weldra in Vilvoorde opduikt. Al zal dat mogelijk gebeuren op een andere plek.
  Vilvoorde
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.