Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Jubelpark deels afgesloten door opnames videoclip Stromae

BrusselHet Jubelpark is zaterdag deels afgesloten voor opnames van een nieuwe videoclip van de Brusselse zanger Stromae. Dat meldt Bruzz.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. VeloVeilig-karavaan trekt door Brussel: “Al heel wat vooruitgang, maar sommige stukken wel gevaarlijk”
  Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node

  VeloVeilig-karavaan trekt door Brussel: “Al heel wat vooruit­gang, maar sommige stukken wel gevaarlijk”

  Dinsdag doorkruiste de VeloVeilig-campagne Brussel. Via de Leuvensesteenweg in Schaarbeek fietsten ze langs het kruispunt aan Meiser, de Ernest Cambierlaan en de Haachtstesteenweg naar het hoofdkantoor van P&V verzekeringen in de Koningsstraat. Onder de deelnemers was ook de mama van het Loes, het meisje dat vorig jaar helaas omkwam bij een verkeersongeval toen ze met haar fiets wou oversteken.
 2. RWDM-voorzitter Dailly wil komaf maken met geweld in en rond stadions: “Wie zich niet gedraagt, komt er niet meer in”
  voetbal 1B

  RWDM-voorzitter Dailly wil komaf maken met geweld in en rond stadions: “Wie zich niet gedraagt, komt er niet meer in”

  Naar aanleiding van het supportersgeweld na de tweede barragewedstrijd van RWDM tegen en op Seraing werd de Brusselse club een sanctie opgelegd: het komende seizoen zal RWDM vijf duels achter gesloten deuren moeten spelen, waarvan drie effectief en twee met uitstel. Ook al veroordeelde de club deze daden, toch gaat ze zo goed als zeker in beroep tegen deze beslissing. Voorts heeft ze ook een actieplan opgezet om het geweld te bannen.