Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Jongeman moet naar ziekenhuis door CO-intoxicatie

Sint-Joost-ten-NodeIn de Saksen-Coburgstraat in Sint-Joost-ten-Node is maandagnamiddag een 18-jarige jongeman onwel geworden door een CO-intoxicatie. De jongeman verloor het bewustzijn en werd naar het ziekenhuis gebracht maar verkeerde niet in levensgevaar.

 1. Spelen in een bankkluis of kermisattractie? In deze 10 kindvriendelijke restaurants in Brussel, de Rand en het Pajottenland tafel je zorgeloos met je kroost
  PREMIUM

  Spelen in een bankkluis of kermisat­trac­tie? In deze 10 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in Brussel, de Rand en het Pajotten­land tafel je zorgeloos met je kroost

  Met je hele kroost rustig op restaurant gaan, het is niet altijd even gemakkelijk. En dus kan een kindvriendelijk restaurant wonderen doen. Als ouder kan je er rustig tafelen terwijl de kids zich uitleven in de speelhoek of speeltuin. Wij lijsten de meest kindvriendelijke restaurants uit Brussel, de Rand en het Pajottenland op. Smakelijk!
  Brussel
 2. Ronald Detige (44) begeleidt de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem: “Veel mensen kijken nu pas voor de eerste keer de daders in de ogen”
  PREMIUM

  Ronald Detige (44) begeleidt de slachtof­fers van de aanslagen in Zaventem: “Veel mensen kijken nu pas voor de eerste keer de daders in de ogen”

  Het parket van Brussel. Het kluwen van justitie waar misdadigers van de ergste soort worden opgespoord en vervolgd. Hier werkt ook Ronald Detige (44), al 13 jaar op de dienst slachtofferonthaal. Zijn rol is er een van de discretere aard, maar voor één keer treedt hij voor ons op de voorgrond om te vertellen wat hij precies doet. Het grote terreurproces van de aanslagen van 22 maart 2016 speelt daarbij een grote rol. “Na 7 jaar durven sommigen nog steeds niet aan die bewuste dag te denken.”
  Brussel