Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Baert Marc

Jonge vrouw bevangen door CO in Vorst

VorstIn de Zevenbunderslaan in Vorst is dinsdagavond een jonge vrouw het slachtoffer geworden van een CO-intoxicatie. Het 20-jarige slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht maar verkeerde niet in levensgevaar. Dat meldt de Brusselse brandweer.

 1. N-VA over eerste helft legislatuur: “Brusselse meerderheid maakt meer ruzie dan ze regeert”
  Brussels Gewest

  N-VA over eerste helft legisla­tuur: “Brusselse meerder­heid maakt meer ruzie dan ze regeert”

  De eerste helft van de legislatuur is voorbij. Voor de N-VA-fractie in het Brussels Parlement was dat donderdag de aanleiding om een balans op te maken van het beleid en dat is vernietigend. “De Brusselse meerderheid blinkt eerder uit in ruziemaken dan in regeren”, zegt fractieleidster Cieltje Van Achter scherp. “Denk maar aan de belangrijke dossiers waar gedreigd wordt met een wisselmeerderheid: neutraliteit, taxi’ en onverdoofd slachten”.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.