Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Jonge vrouw betrokken bij oplichting? “Rekening uitgeleend aan bende”

BrusselEen jonge vrouw die betrokken zou geweest zijn bij een oplichting riskeert 12 maanden cel. ”Ze heeft haar bankrekening ter beschikking gesteld van oplichters die zich met phishingpraktijken bezighielden, zodat die er hun buit op konden storten”, aldus het parket.

 1. Union wint de eerste helft tegen Seraing, dinsdag volgt de tweede. Trainer Felice Mazzu: “We gaan goed voorbereid moeten zijn”
  voetbal 1A

  Union wint de eerste helft tegen Seraing, dinsdag volgt de tweede. Trainer Felice Mazzu: “We gaan goed voorbereid moeten zijn”

  In een eerste helft die amper goed te volgen was door de dichte mist liet competitieleider Union tweemaal het net trillen. Voor het eerst op het hoogste niveau wisten Undav en Vanzeir in dezelfde match te scoren. Een feestje na het laatste fluitsignaal kwam er simpelweg niet omdat scheidsrechter De Cremer besliste dat er na de pauze niet voortgespeeld kon worden. Dinsdagavond volgt de tweede helft.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.