Jonge moeder (36) doodgestoken op straat in Evere tijdens wandeling met baby

EvereEen 36-jarige vrouw is gisteravond dodelijk verwond in de Franz Guillaumelaan in Evere terwijl ze op stap was met haar baby. De moeder van drie werd in de nek gestoken en overleed in het ziekenhuis. Het kind raakte niet gewond. De politie kon gisteravond een verdachte oppakken, bevestigt het Brusselse parket.

 1. Ex-agenten die ook koppel vormen, horen plots dat man die hen neerstak vervroegd vrijgelaten is: “Na zes jaar lijden we nog... en nu kan hij ook nog eens wraak op ons nemen”
  PREMIUM
  Brussel

  Ex-agen­ten die ook koppel vormen, horen plots dat man die hen neerstak vervroegd vrijgela­ten is: “Na zes jaar lijden we nog... en nu kan hij ook nog eens wraak op ons nemen”

  Precies zes jaar geleden werden politie-inspecteur Filip de Pauw (65) en zijn levenspartner, politieagente Kasia Marcq (38), in Schaarbeek aangevallen met een mes door ex-bokser Hicham Diop. Het fysieke leed en de herinneringen aan de traumatische ervaring maken het moeilijk om terug te keren naar een normaal leven. Het nieuws dat Diop nu ook vervroegd is vrijgelaten, was dan ook een nieuwe opdoffer voor het koppel. Zeker toen bleek dat de man al meer dan een maand niet meer achter tralies zat toen Filip en Kasia erachter kwamen. “Hij heeft zijn straf uitgezeten, maar wij hebben levenslang gekregen.”
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 1. Politie opent vuur op wagen in Wetstraat: autobestuurder vrijgelaten na verhoor
  Play
  Brussel

  Politie opent vuur op wagen in Wetstraat: autobe­stuur­der vrijgela­ten na verhoor

  De Brusselse politie heeft zondagochtend het vuur geopend op een wagen die was ingereden op een politievoertuig en op een politie-inspecteur zou afgereden zijn. De autobestuurder raakte daarbij gewond en kon ingerekend worden. Na verhoor werd de bestuurder vrijgelaten. “Uit de eerste vaststellingen blijkt dat hij niet de bedoeling had de politieman aan te rijden”, zegt Brussels parketwoordvoerder Willemien Baert. Door het incident was de Wetstraat zondagvoormiddag gedeeltelijk afgesloten tussen de Tweekerkenstraat en de Handelsstraat.
 2. RESTOTIP. Eaudilon by Tasteful Dining: “Uren genieten met een cocktail en eindeloze keuzes aan tapas”
  PREMIUM
  Roosdaal

  RESTOTIP. Eaudilon by Tasteful Dining: “Uren genieten met een cocktail en eindeloze keuzes aan tapas”

  Eaudilon by Tasteful Dining heeft pas op maandag 3 oktober de deuren geopend. De twee lokale ondernemers sloegen de handen in elkaar om de populaire zomerbar tot een winterse tapasbar om te vormen voor het komende halfjaar. En of dat concept zal aanslaan bij het grote publiek, want voor zo’n dergelijke ‘hippe’ tapasbar zal je in onze streek lang mogen zoeken. Wij waren er als één van de eersten bij om het nieuwe concept uit te testen!