Algemene Jaarvergadering Vlaams-Brabantse Afdeling
Volledig scherm
Algemene Jaarvergadering Vlaams-Brabantse Afdeling © Vertommen

Jean-Pierre Van Heymbeeck benoemd tot erelid provinciale wielerbond

Jean-Pierre Van Heymbeeck van Royal Cureghem Sportief uit Brussel werd recentelijk benoemd tot erelid van de Vlaams-Brabantse afdeling van Cycling Vlaanderen. Hij is immers al meer dan 35 jaar in de weer voor zijn geliefde wielersport.

0 reacties

 1. Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas
  Play

  Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas

  Coline en haar mama werden midden in de nacht koelbloedig vermoord in hun huis in Kraainem. De moordenaar ging er nadien vandoor met hun auto. Maar wie de dader was en waarom hij moeder en dochter zo gewelddadig vermoorde, weet niemand. Nu, drie maanden later, duikt een nieuw spoor op: de politie ontdekte beelden van een cruciale getuige met een feloranje draagtas. Hij heeft mogelijk informatie die kan leiden naar de moordenaar.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 1. Nick (34) geeft luchthavenjob op om voltijds in zijn ‘achtertuin’ voor Paradise City te werken: “Het festival is mijn baby”
  PREMIUM
  Perk

  Nick (34) geeft luchthaven­job op om voltijds in zijn ‘achtertuin’ voor Paradise City te werken: “Het festival is mijn baby”

  Zowat 30.000 feestvierders zakken dit weekend af naar het kasteeldomein de Ribaucourt in Perk voor de zevende editie van Paradise City. Naast organisatoren Dimitri Verschueren en Gilles De Decker is ook geboren en getogen Perkenaar Nick Verheyden (34) één van de drijvende krachten achter het festival. Hij is onder meer bevoegd voor de vrijwilligerswerking. “Het is mooi om te zien hoeveel lokale verenigingen hier willen werken.”
 2. Jongeren duwen mobiele flitspaal omver in Koekelberg, op plaats waar voetgangster Dariana in 2019 om het leven kwam bij een ongeval.
  Brussel

  Jongeren duwen mobiele flitspaal omver in Koekelberg, op plaats waar voetgang­ster Dariana in 2019 om het leven kwam bij een ongeval.

  Op de Jetselaan in Koekelberg duwden enkele jongeren in de nacht van zondag op maandag een Lidar omver. Deze flitspaal met lasertechnologie laat de politie toe om in moeilijke omstandigheden een correcte snelheidsmeting uit te voeren. De vier jongeren duwden de Lidar tot het gevaarte begon te kantelen en uiteindelijk op het midden van de weg viel.