jaarmarkt Anderlecht
Volledig scherm
jaarmarkt Anderlecht © Baert Marc

Jaarmarkt Anderlecht pakt uit met RSCA-spelers

Op dinsdag 17 september viert Anderlecht zijn 194ste jaarmarkt op en rond het Dapperheidsplein. Voor het eerst krijgt de markt ook het bezoek van een spelersdelegatie van de bekendste voetbalclub van de gemeente.

 1. Bezorgdheid en kwaadheid over drukte in Brussel: “Hoe is dat toch mogelijk? Doe dat nu toch eens goed”
  Brussel

  Bezorgd­heid en kwaadheid over drukte in Brussel: “Hoe is dat toch mogelijk? Doe dat nu toch eens goed”

  Het was zaterdagavond over de koppen lopen op de Brusselse Grote Markt. De hele dag lang viel de drukte al op in de Brusselse binnenstad en dat terwijl zowel horeca als winkels gesloten zijn. De Brusselse politie stuurde extra manschappen. "Sommige mensen zullen het nooit begrijpen”, reageert viroloog Marc Van Ranst. Ook infectiologe Erika Vlieghe en Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) maken zich grote zorgen: “Doe dat nu toch eens goed”.
 1. Thomas Massamba en Phoenix Brussels hervatten competitie met dubbele opdracht: “Geef ons wat tijd om uit te groeien tot een verrassing”
  BASKETBAL

  Thomas Massamba en Phoenix Brussels hervatten competitie met dubbele opdracht: “Geef ons wat tijd om uit te groeien tot een verrassing”

  De laatste competitiematch van Phoenix Brussels dateert al van 14 november. Toen werd met 86-80 verloren in Charleroi. Drie weken later mag de ploeg de draad weer opnemen. Er wacht de mannen van coach Ian Hanavan meteen een dubbele confrontatie. Vrijdag trekt Brussels naar landskampioen Oostende, zondag volgt een thuiswedstrijd tegen Kangoeroes Mechelen.
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis