Inti Calfat
Volledig scherm
Inti Calfat © vertommen

‘Into the Night’, van regisseur en Brusselaar Inti Calfat, vrijdag in première op Netflix: “In 190 landen kan je ernaar kijken, da’s toch even slikken”

Vrijdag 1 mei verschijnt er op Netflix ‘Into the Night’. Dat is de eerste Belgische Netflix Original-serie die werd geregisseerd door Brusselaars Inti Calfat en Dirk Verheye. De eerste Belgische ‘Netflix-regisseur’ is alvast enthousiast over de première. “190 landen gaan naar de serie kunnen kijken. Daar krijg ik toch een glimlach van”, klinkt het.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Foodmarket in Gare Maritime ziet levenslicht: “Volledig in het teken van Belgische keuken”
  PREMIUM
  Brussel

  Foodmarket in Gare Maritime ziet levens­licht: “Volledig in het teken van Belgische keuken”

  In de monumentale setting van de Gare Maritime in Brussel is donderdag een nagelnieuwe foodmarket geopend. De Belgische biergigant AB InBev baat het foodwalhalla in het hart van Tour & Taxis uit en brengt er in een uitgesproken tricolore jasje tien street food- en drankconcepten bijeen. “Uniek voor ons land”, klinkt het bij de opening. Na Wolf gaat het om de tweede foodmarket in Brussel.