De baby van influencer Soraya S. stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis.
Volledig scherm
PREMIUM
De baby van influencer Soraya S. stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis. © RV

Influencer moet naar assisen voor moord op haar baby, maar Soraya S. blijft onschuld uitschreeuwen: “Het was een ongeluk!”

Sint-Gillis/VilvoordeSoraya S., de influencer uit Vilvoorde die verdacht wordt van de moord op haar baby, moet voor het hof van assisen verschijnen. Het kind werd in de winter van 2019 dood aangetroffen in een Brusselse hotelkamer, maar volgens de moeder ging het om een ongeluk. “Ik heb mijn lieve baby niet gedood.”

 1. Influencer die deze week nog vervolgd werd voor oplichting binnenkort ook voor assisen? “Verantwoordelijk voor dood van haar baby”
  PREMIUM
  Vilvoorde/Sint-Gillis

  Influencer die deze week nog vervolgd werd voor oplichting binnenkort ook voor assisen? “Verant­woor­de­lijk voor dood van haar baby”

  De vrouw uit Vilvoorde die eerder deze week drie jaar cel riskeerde voor het oplichten van tientallen van haar volgers dreigt nu ook voor het hof van assisen te moeten verschijnen. Haar baby stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis. Volgens het openbaar ministerie was zij hiervoor verantwoordelijk.
 2. “Ik heb mijn baby niet gedood en ik zit helemaal niet in Frankrijk”: gezochte influencer schreeuwt onschuld uit
  PREMIUM
  Vilvoorde

  “Ik heb mijn baby niet gedood en ik zit helemaal niet in Frankrijk”: gezochte influencer schreeuwt onschuld uit

  Soraya S. (28), een influencer die verdacht wordt van het doden van haar eigen baby, laat van zich horen. Opmerkelijk, want volgens het gerecht leeft ze al enige tijd ondergedoken in Frankrijk. “Niks van aan, ik ben gewoon in mijn thuisstad Vilvoorde”, beweert ze. “En ik heb niks te maken met de dood van mijn baby. Onterecht beschuldigd worden van betrokkenheid bij de dood van je kind..., dat is het ergste wat er is.”