Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V)
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) © Photo News

Hulpdiensten moesten puzzelen om ziekenhuisbedden te vinden voor slachtoffers felle brand Anderlecht: “Blijf preventiemaatregelen naleven”

Door het coronavirus barsten veel ziekenhuizen momenteel uit hun voegen en dat hebben de hulpdiensten bij de felle brand in Anderlecht afgelopen nacht helaas ervaren. “We werden afgelopen nacht met de neus op de feiten gedrukt, zei minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) aan VTM NIEUWS.

50 reacties

 • karel dillen

  1 jaar geleden
  Vivaldi zal zeker nog 5 jaar nodig hebben om het puin van NVA op te ruimen.
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Zorgkundigen , welke de basiszorgen worden aangeleerd, betekenen een ondersteuning voor verpleegkundigen en leer je na een aantal maanden al, dus wie zich geroepen voelt, maar velen kennen het verschil niet
 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Grootste oorzaak ligt aan hen die lak hebben aan al de covid regels , en misschien ook een deeltje aan be bezuinigingen maar ja als je verscheidene ministers wil van volksgezondheid hebt met een veel te hoog loon .
 • kris Bormans

  1 jaar geleden
  Treed dan op Minister ipv U op de eerste plaats te zetten
 • marnic van moorleghem

  1 jaar geleden
  plaatsen zomaar bij vinden is niet moeilijk maar het personeel vinden is heel wat andere koek , ik denk wel dat jullie reeds weten dat het leger ook niet mee werkt om te helpen in de ziekenhuizen , mensen die nu terug op vakantie vertreken daar ligt de schuld , geloof me 5 op de 10 gaat zich niet laten testen bij terugkomst