Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V)
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) © Photo News

Hulpdiensten moesten puzzelen om ziekenhuisbedden te vinden voor slachtoffers felle brand Anderlecht: “Blijf preventiemaatregelen naleven”

Door het coronavirus barsten veel ziekenhuizen momenteel uit hun voegen en dat hebben de hulpdiensten bij de felle brand in Anderlecht afgelopen nacht helaas ervaren. “We werden afgelopen nacht met de neus op de feiten gedrukt, zei minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) aan VTM NIEUWS.

50 reacties

 • karel dillen

  3 weken geleden
  Vivaldi zal zeker nog 5 jaar nodig hebben om het puin van NVA op te ruimen.
 • Fanny Konings

  3 weken geleden
  Zorgkundigen , welke de basiszorgen worden aangeleerd, betekenen een ondersteuning voor verpleegkundigen en leer je na een aantal maanden al, dus wie zich geroepen voelt, maar velen kennen het verschil niet
 • pierre De Smet

  3 weken geleden
  Grootste oorzaak ligt aan hen die lak hebben aan al de covid regels , en misschien ook een deeltje aan be bezuinigingen maar ja als je verscheidene ministers wil van volksgezondheid hebt met een veel te hoog loon .
 • kris Bormans

  3 weken geleden
  Treed dan op Minister ipv U op de eerste plaats te zetten
 • marnic van moorleghem

  3 weken geleden
  plaatsen zomaar bij vinden is niet moeilijk maar het personeel vinden is heel wat andere koek , ik denk wel dat jullie reeds weten dat het leger ook niet mee werkt om te helpen in de ziekenhuizen , mensen die nu terug op vakantie vertreken daar ligt de schuld , geloof me 5 op de 10 gaat zich niet laten testen bij terugkomst
 1. Felle brand legt appartementen in de as in Anderlecht: 1 dode, kind in kritieke toestand, 30 mensen naar ziekenhuis
  Play
  Anderlecht

  Felle brand legt appartemen­ten in de as in Anderlecht: 1 dode, kind in kritieke toestand, 30 mensen naar ziekenhuis

  Bij de zware woningbrand die afgelopen nacht is uitgebroken in de Heyvaertstraat in Anderlecht zijn 30 mensen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Vier mensen verkeren in kritieke toestand, onder wie een kind. Eén persoon overleefde de brand niet. Dat meldt de Brusselse brandweer. Onder de gewonden zijn ook vier brandweerlui. Iets voorbij 11 uur waren de bluswerken afgerond. De brandweer is bezig met opruimingswerken in het gebouw, maar dat is door instortingsgevaar geen evidente operatie.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'