Hooligans Anderlecht en Young Boys Bern slaan bekende brasserie kort en klein.
Volledig scherm
Hooligans Anderlecht en Young Boys Bern slaan bekende brasserie kort en klein. © RV

Hooligans Anderlecht en Young Boys Bern slaan bekende brasserie kort en klein: 23 Zwitsers bestuurlijk aangehouden

BrusselEen 30-tal hooligans van Anderlecht en het Zwitserse Young Boys Bern kregen het woensdag om iets voor 21 uur met elkaar aan de stok in brasserie Le Falstaff in Brussel. De ruzie liep uit de hand en de heethoofden begonnen te gooien met het meubilair en ruiten in te slaan. De politie ging over tot de bestuurlijke aanhouding van 23 supporters met de Zwitserse nationaliteit: “We zetten ze desnoods zelf aan de grens af”

36 reacties

 • Kris Depoorter

  5 maanden geleden
  Waarom word hier steeds het woord 'supporters' gebruikt?? Dit zijn criminelen die zich vermommen achter een voetbalploeg.
 • Ludo Hermans

  5 maanden geleden
  Ik dacht dat gekende relschoppers nu al gestraft werden vanaf 8 feiten in plaats van 10.
 • Dirk Van Den Bossche

  5 maanden geleden
  Om 21uur was de match nog bezig , dus die kwamen niet naar het stadion ,maar naar de stad om herrie te schoppen. Voetbal een feest?
 • Wesley Kenis

  5 maanden geleden
  Eigenlijk is het nog simpeler: koppel de tickets aan een bewijs van gied gedrag en zeden. En ieder voor zich bestellen met max 1 ticket per.persoon toegelaten. Dan staat hun naam.op het ticket en weet je direkt woe je miet aanpakken. Gedaan met verstopprtje spelen in de massa
 • de Zeverghem Albert

  5 maanden geleden
  Met RSCA altijd prijs. Gewoon uit de Europese beker verbannen.
 1. Van Antwerpen tot Brussel: 10x romantisch eten op valentijn. “Hier maak je indruk op je geliefde”
  PREMIUM

  Van Antwerpen tot Brussel: 10x romantisch eten op valentijn. “Hier maak je indruk op je geliefde”

  Wie elk jaar opnieuw op zoek gaat naar een leuk valentijnscadeau weet ondertussen ook al dat je met een reservatie in een goed restaurant eigenlijk niets mis kan doen. Maar dan rest nog de vraag: waar boek je een tafeltje? Of kan je het restaurant meenemen naar huis? Onze culinair journaliste verzamelt 10 food love stories doorheen heel het land waar je zeker indruk mee maakt op de meest liefdevolle dag van het jaar.