Kenneth Coenye, hoofdarts Kliniek Sint-Jan
Volledig scherm
PREMIUM
Kenneth Coenye, hoofdarts Kliniek Sint-Jan © Dieter Nijs

Hoofdarts Kliniek Sint-Jan ziet effecten van Brusselse vaccinatiegraad met lede ogen aan: “35-jarige alleenstaande moeder thuis overleden aan covid”

Brussels GewestDe Brusselse coronacurve stijgt en verschillende afdelingen intensieve zorgen in het Hoofdstedelijk Gewest lopen dan ook opnieuw mondjesmaat vol met Brusselaars die tegen Covid-19 vechten. 96 procent onder hen is niet gevaccineerd. Tegelijkertijd kampen Brusselse ziekenhuizen dezer dagen met een verhoogd gebrek aan personeel. Kenneth Coenye, hoofdarts in de Kliniek Sint-Jan in de hoofdstad, voorspelt geen corona-overrompeling in de Brusselse ziekenhuizen maar denkt wel dat Brussel een poos langer met covidproblemen zal kampen. “Het is heel schrijnend dat plotse overlijdens eigenlijk gemakkelijk vermeden hadden kunnen worden.”

  1. Van zwangerschapskledij tot een nieuwe keuken: 7 straffe kortingen tijdens Black Friday in Brussel, de Rand en het Pajottenland
    PREMIUM
    Brussel/Rand

    Van zwanger­schaps­kle­dij tot een nieuwe keuken: 7 straffe kortingen tijdens Black Friday in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

    Deze week is het Black Friday, dé dag waarop je enorme kortingen kan scoren. Ook lokale ondernemers verwennen je dezer dagen met scherpe prijzen en leuke extraatjes. Onze redactie zocht 7 plaatsen in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar shoppen op Black Friday echt loont. Of je nu een nieuwe outfit zoekt of al met een tuinset in je hoofd zit: dit zijn de strafste acties in de regio.