Volledig scherm
© Isopix

Hongaars Europarlementslid (59) neemt ontslag na aanwezigheid op seksfeestje in Brussel

BrusselEuropees parlementslid József Szàjer (59), lid van de Hongaarse conservatieve regeringspartij Fidesz, heeft toegegeven dat hij vrijdag door de Brusselse politie betrapt werd tijdens een privéfeest. Daarmee overtrad hij flagrant de geldende coronamaatregelen. Onze redactie vernam dat het om een seksfeestje ging. Szàjer nam zondag verrassend ontslag uit het parlement.

139 reacties

  • Robert Vranken

    3 maanden geleden
    Het punt is dat deze homosexuele man het anti-homo beleid van zijn land steunt en uitvoert. Daar gaat het over. En dat een land als Hongarije met dergelijke politiek mooi lid is van Europa en kan rekenen op een massa geld van ons allemaal.
  • Ria Dia

    3 maanden geleden
    Was het een feestje voor europarlementariërs of ook met anderen?? Waarom komt deze man alleen in het nieuws. Je zou denken dat mensen met zulke functies rolmodellen zijn. Het blijkt steeds dat deze mensen juist de gekste fouten maken.
  • gerda Beynen

    3 maanden geleden
    Waar bemoeien we ons mee, zijn privé leven is zijn ding,  hij betaald de boete, ok hij was fout maar of daar enkel mannen waren lees de eerst dat er ook meisjes waren maar this zo makkelijk iemand zwart maken zonder de achtergrond te weten 
  • Mathias Lunders

    3 maanden geleden
    Waarom geniet een politieker onschendbaarheid? Zelfs bij het overtreden van de wet. Is niet alleman gelijk aan de wet?
  • Dimi Frederix

    3 maanden geleden
    Waar bemoeien we ons mee. Wat de mensen in hun vrije tijd doen gaat ons niet aan. De job prostituee mag toch uitgeoefend worden. Toen het witte sokken incident gebeurde mocht er niet over gesproken worden. Dus best onze mond houden nu. Beboet hen voor het overtreden van de corona regels en daarmee is de kous af.
  1. Sans-papiers voeren opnieuw actie aan de Begijnhofkerk om regularisaties te eisen
    Brussel

    Sans-pa­piers voeren opnieuw actie aan de Begijnhof­kerk om regularisa­ties te eisen

    Aan de Brusselse Begijnhofkerk hebben de mensen zonder papieren die de kerk al vijf weken bezet houden samen met sympathisanten een actiedag gehouden. De hele namiddag waren er optredens van muziek- en dansgroepen en konden bezoekers in gesprek gaan met de mensen zonder papieren. De actiedag werd afgesloten met een mensenketting rond de kerk. “Wat we willen is een wettelijke basis voor regularisatie, met duidelijke criteria”, zegt Riet Dhont van Vriendschap zonder Grenzen.
  1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
    Play

    Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

  2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
    Play
    Blind Getrouwd

    Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"