De schade na de brand is groot.
Volledig scherm
PREMIUM
De schade na de brand is groot. © Repro

Heropening van avonturenpark De Betovering in gevaar door brandstichting: “Al de zoveelste keer, en we hebben nog steeds geen idee wie erachter zit”

Neder-over-HeembeekHet onthaal van avonturenpark De Betovering in Neder-over-Heembeek is zondagavond in brand gestoken. Het huisje en al het materiaal voor spellen is verloren gegaan. “We wilden heropenen in de paasvakantie. Maar of dat nog gaat lukken...”

 1. ‘Soirée Zuur’ zwaait met fanfares crowdfundingsactie voor Brusselse horeca uit
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  ‘Soirée Zuur’ zwaait met fanfares crowdfun­dings­ac­tie voor Brusselse horeca uit

  Op zo’n drie maanden tijd bracht de crowdfundingsactie ‘Zuur’ 683.000 euro in het laatje van 82 Brusselse horecazaken. Vrijdag sluit Growfunding de actie feestelijk af met fanfares in de Brusselse binnenstad en wordt het Zuur-bier uitgedeeld aan iedereen die de Brusselse cafés steunde tijdens de donkere sluitingsmaanden. “De actie heeft een nood die onder veel cafégangers leefde concreet gemaakt.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!