Het alternatieve plan van de handelaars.
Volledig scherm
Het alternatieve plan van de handelaars. © Pierre Lallemand

Handelaars stellen alternatief project voor Gulden-Vlieslaan voor

De handelaars van de Gulden-Vlieslaan en de Waterloolaan hebben een alternatief voor de plannen van het Brussels Gewest voor hun omgeving. Samen met architect Pierre Lallemand lanceren ze een ontwerp dat hun belangen beter behartigt. Zo voorzien ze meer plaats voor de wagen.

0 reacties

 1. Horeca, sport of cultuur in Brussel? Vanaf 1 oktober enkel met Covid Safe Ticket: “Willen zo besmettingscijfers onder controle houden”
  brussels gewest

  Horeca, sport of cultuur in Brussel? Vanaf 1 oktober enkel met Covid Safe Ticket: “Willen zo besmet­tings­cij­fers onder controle houden”

  Wat al even in de sterren geschreven stond, is nu ook officieel: het Brussels Gewest breidt het gebruik van het Covid Safe Ticket uit naar cafés en restaurants, sport- en fitnesscentra, het nachtleven, musea, theater- en filmzalen en bepaalde evenementen. De uitbreiding van het CST in Brussel gaat in oktober in en blijft tot het einde van het jaar van kracht.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).