Hadden de rellen na België-Marokko vermeden kunnen worden? We vragen het aan minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden bij HLN LIVE

BrusselDe politie heeft een tiental administratieve arrestaties en één gerechtelijke aanhouding verricht na de rellen zondagnamiddag in het centrum van Brussel. Er is schade en mensen zijn gewond geraakt, met name op de Lemonnierlaan, door relschoppers na de WK-wedstrijd tussen België en Marokko (0-2) in Qatar. Rond 19 uur was de rust teruggekeerd in het stadscentrum van Brussel. Ook in Antwerpen en Luik én ook in Nederland moest de politie ingrijpen. Herlees de gebeurtenissen van zondagnamiddag nog eens in onze blog.

  1. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) doet er alles aan om zijn groep gefocust te houden: “Sportieve luik hebben we zelf in handen”
    voetbal challenger pro league

    Trainer Vincent Euvrard (RWDM) doet er alles aan om zijn groep gefocust te houden: “Sportieve luik hebben we zelf in handen”

    Los van het resultaat zondagavond op het veld van het derde geklasseerde Beerschot begint RWDM als leider aan de Promotion Play-Offs. “Leuk en wel, maar daarmee hebben we nog niets. Daarna volgen nog tien topwedstrijden en elke bonus voor de start van die Play-Offs is mooi meegenomen. De punten worden immers niet gehalveerd”, merkt Euvrard fijntjes op.