Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © GVW

Groen licht voor eengemaakt Brussels ziekenhuis

BrusselDe Mededingingsautoriteit heeft groen licht gegeven voor de fusie tussen het Universitair Ziekenhuis Erasmus in Anderlecht, het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola en het kankerinstituut Jules Bordet. Dat laatste verhuist naar de Erasmus-site, waar het in november de deuren opent. Met de verhuis is 400 miljoen euro gemoeid.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.