boiler verwarmingsketel
Volledig scherm
boiler verwarmingsketel © Getty Images/Image Source

Gewest investeert 1,1 miljoen euro in start-up voor slimme verwarmingsketel

Finance.brusssels, de investeringsmaatschappij van het Brussels Gewest, investeert 1,1 miljoen in Bcheck, een spin-off van energiebedrijf Luminus. De start-up levert een systeem met sensoren om de werking van verwarmingsketels te monitoren via artificiële intelligentie.

0 reacties

 1. Politiezone Brussel Zuid kreeg in 3 weken liefst 4 keer met geweld te maken: “We zijn op dit moment niet zo graag gezien”
  Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst

  Politiezo­ne Brussel Zuid kreeg in 3 weken liefst 4 keer met geweld te maken: “We zijn op dit moment niet zo graag gezien”

  Het incident van afgelopen maandag waarbij een politieman van de zone Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) werd aangevallen door een groep jongeren, is niet het eerste of enige incident van de afgelopen weken waarbij leden van de politiezone het slachtoffer zijn geworden van agressie. Dat meldt Het Nieuwsblad donderdag en wordt bevestigd door politiewoordvoerster Sarah Frederickx. “Er is extra budget vrijgemaakt voor de ‘nabijheidspolitie’.”
 2. Tsjetsjeen (37) leidt drugs- en wapenbende vanuit flat op Akenkaai
  Brussel

  Tsjetsjeen (37) leidt drugs- en wapenbende vanuit flat op Akenkaai

  Negen personen die deel zouden hebben uitgemaakt van een criminele organisatie riskeren 4 tot 12 jaar cel. Die zou zich ingelaten hebben met drugs- en wapenhandel, maar zou er ook niet voor teruggeschrokken hebben om andere drugbendes te overvallen. Het kopstuk van de organisatie, een 37-jarige Tsjetsjeen, zou één en ander geleid hebben vanuit de flat van zijn vriendin, terwijl hij onder elektronisch toezicht stond.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”