Het sluikstort is intussen opgeruimd.
Volledig scherm
Het sluikstort is intussen opgeruimd. © Repro

Gemeente ruimt zes ton sluikafval op

UkkelDe gemeente Ukkel heeft een groot sluikstort opgeruimd bij het station Ukkel-Kalevoet. Het terrein is afgelegen, waardoor sluikstorters gemakkelijk ongezien rommel kunnen dumpen.

 1. Koning Filip plots klem in Brussels tumult: "De veiligheid van de koning is nooit in het gedrang gekomen”
  Play

  Koning Filip plots klem in Brussels tumult: "De veiligheid van de koning is nooit in het gedrang gekomen”

  Tijdens rellen na een manifestatie voor de overleden Ibrahima Barrie woensdagavond kwam ook koning Filip even in het gewoel terecht. In een reactie laat Sarah Frederickx, woordvoerder van de federale politie, weten dat "de koning en zijn escorte op geen enkel ogenblik in de buurt van de betogers zijn geweest". Ze benadrukt ook dat "de veiligheid van de koning nooit in het gedrang is gekomen". Op videobeelden zou te zien zijn dat het voertuig met een projectiel bekogeld werd.
 2. Berry moet Brusselse eer hoog houden in finale De Nieuwe Lichting: “Ik heb de premier gebeld, maar krijg hem niet aan de lijn”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  Berry moet Brusselse eer hoog houden in finale De Nieuwe Lichting: “Ik heb de premier gebeld, maar krijg hem niet aan de lijn”

  Met zeven volwaardige releases heeft Berry ongetwijfeld de vetste cv van alle finalisten van De Nieuwe Lichting 2021. De Schaarbeekse rapper, een van de protegés van de Brusselse hiphopkeizer Zwangere Guy, dropte in coronajaar 2020 zelfs twee platen, in totaal goed voor welgeteld 25 rauwe, robuuste tracks. De laidbackrapper is geen open boek, maar dat hoeft ook niet. “Als je mij wilt leren kennen, moet je naar mijn muziek luisteren.”
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten