Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Gemeente Anderlecht trekt circulatieplan Kuregem in

AnderlechtHet college van de gemeente Anderlecht heeft beslist om het huidige circulatieplan in Kuregem stop te zetten en te herzien. Dat doen ze na de hevige emoties die het mobiliteitscontract uitlokte.

 1. Bonte laat Sikh-tempel amper zes maanden na heropening opnieuw verzegelen: “Problemen blijven maar aanslepen”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Bonte laat Sikh-tem­pel amper zes maanden na heropening opnieuw verzegelen: “Problemen blijven maar aanslepen”

  Amper zes maanden nadat de Sikh-tempel in Vilvoorde na een verplichte sluiting van zes jaar de deuren heropende, is de tempel alweer dicht. Vrijdag liet burgemeester Hans Bonte het gebouw verzegelen nadat twee groepen voor de deur met mekaar in de clinch gingen. “De oude problemen keren terug en zolang die niet opgelost geraken, blijft de tempel gesloten”, aldus Bonte.
 2. Weredi lokt volle zalen met musical Domino
  Alsemberg/Lot

  Weredi lokt volle zalen met musical Domino

  CC de Meent in Alsemberg is dit weekend even een musicaltempel. De Koninklijke Toneelgroep Weredi uit Lot voert er de musical ‘Domino’ op. Het verhaal is doorspekt met liedjes van Clouseau. Weredi riep voor de productie de hulp in van Ensemble Akkoord en levert zo voor het eerst in zes jaar nog eens een musical af. Het resultaat viel bij het publiek zeker in de smaak. De drie voorstellingen zijn haast zo goed als uitverkocht.