Volledig scherm
© Baert Marc

Geldezels wassen handen in onschuld en vragen vrijspraak: “Ze hebben zelf toch niemand opgelicht?”

Brussel/VilvoordeDrie 20-jarigen riskeren een werkstraf omdat ze hun bankrekening ter beschikking stelden aan een criminele organisatie. Deze maakte in totaal 25.000 euro afhandig via oplichtingspraktijken. Dat geld werd doorgesluisd naar de rekeningen van de beklaagden. Toch vroegen ze alledrie de vrijspraak.

 1. Het huis dat gebouwd werd zonder budgetbeperking: tickets voor Solvayhuis van Victor Horta zijn zó gegeerd dat website meteen platligt
  PREMIUM
  Elsene

  Het huis dat gebouwd werd zonder budgetbe­per­king: tickets voor Solvayhuis van Victor Horta zijn zó gegeerd dat website meteen platligt

  Het Solvayhuis in de Louizalaan heeft zaterdag haar prachtige dubbele deuren geopen voor het grote publiek. Geïnteresseerden die nu ook een ticket willen, zullen nog even moeten wachten: ze zijn zo gegeerd dat de website plat ligt. De tickets voor de komende zes weken zijn al allemaal geboekt. Wij konden er gelukkig bijzijn op de eerste dag, en zien meteen waarom.
 2. Digitaal wordt de regel met ‘Easy Way’, het plan voor administratieve vereenvoudiging in Brussels Gewest
  Brussels Gexest

  Digitaal wordt de regel met ‘Easy Way’, het plan voor administra­tie­ve vereenvou­di­ging in Brussels Gewest

  Brussels minister van Digitalisering en Administratieve Vereenvoudiging Bernard Clerfayt (Défi) wil met ‘Easy Way’ het leven van de burger en bedrijf in het gewest vereenvoudigen. Dat doet hij onder meer met het ‘digital by default’-principe (digitaal wordt de regel, papier de uitzondering) en het ‘Once Only’-principe (verbod om reeds beschikbare informatie op te vragen).
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest