Beeld van La Boum 2 op 1 mei.
Volledig scherm
Beeld van La Boum 2 op 1 mei. © BELGA

Geen toelating voor La Boum Test

BrusselLa Boum Test, het zogenaamde "testevenement" dat L'abîme Team, het collectief achter La Boum 2, zaterdag wil laten plaatsvinden in het Ter Kamerenbos, heeft geen toelating gekregen van de stad Brussel en de Brusselse politie. Dat meldt de politie woensdag. "Het evenement voldoet niet aan de voorwaarden", klinkt het.

11 reacties

 • Ricci Latte

  1 maand geleden
  Alle deelnemers registreren en als ze binnen de 2 weken nà het evenement covid hebben dan hen alle toegang tot het ziekenhuis weigeren.
 • Nino Brodelet

  1 maand geleden
  Van wat hebben ze angst?? Dit is ideaal om eindelijk eens live te testen hoe dit virus te werk gaat. Dus, honderden vrijwilligers om dit te testen. Dus, van wat heeft men angst???
 • Heinrich Wolf

  1 maand geleden
  Er zullen er zeker weer van die ignoranten met het verstand van een mus [alhoewel] komen opdagen. Hopelijk is de politie consequent en pakt ook de leden van het L'Abime team op want zij zijn de hoofdverantwoordelijken voor al de daaruit voorvloeiende miserie.
 • Dirk Van Den Bossche

  1 maand geleden
  Wedden dat die onnozelaars er zich niets gaan van aantrekken en de boel weer gaan verzieken. Die organisatoren gewoon opsluiten in een Covid afdeling
 • Jo Van den Breen

  1 maand geleden
  Ze worden eindelijk wakker in Brussel, nu nog kijken hoe onze Federale Vlaamse Ministers Verlinden en Van Quickenborne gaan reageren, weet je nog ? Nultolerantie, Carnavalstoeten, toegestane betogingen, niets konden ze er toen tegen inbrengen. Hopelijk gaat het feestje deze keer niet door, want soms zou men denken dat een dans & zuipfestival gemakkelijk te organiseren is dan een barbecue in eigen tuin.