Testdorp op de Heizelsite: het was vooral wachten op volk, bleek ter plekke.
Volledig scherm
Testdorp op de Heizelsite: het was vooral wachten op volk, bleek ter plekke. © Baert Marc

Geen stormloop op testdorp aan Heizel

BrusselDonderdag is een nieuw testdorp geopend op de parking van Brussels Expo aan de Heizelsite. Het testdorp Noord is een drive-incentrum dat dagelijks zo'n 750 tests moet verwerken. Maar een stormloop bleef op de eerste dag uit.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Filmpje toont levensgevaarlijke situatie voor fietsers in Ter Kamerenbos: “Niet ideaal, maar MR ligt dwars om het bos autoluw te maken”
  Brussel/Ukkel

  Filmpje toont levensge­vaar­lij­ke situatie voor fietsers in Ter Kamerenbos: “Niet ideaal, maar MR ligt dwars om het bos autoluw te maken”

  Dinsdag kwamen ze nog op straat: voor- en tegenstanders van een autoluw Ter Kamerenbos. Vandaag is de situatie in het bos op sommige plaatsen dan ook zonder meer 'onduidelijk’ te noemen. Onlinebeelden tonen het gevaar voor fietsers in een ‘grijze zone', de Dianalaan. Daar hadden auto’s tijdens de autovrije fase en ook nu nog vrij spel, maar dat leidt in combinatie met de aangebrachte fietsmarkeringen tot hachelijke taferelen.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"