Chef David Martin van La Paix is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau.
Volledig scherm
Chef David Martin van La Paix is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau. © BELGA

Gault&Millau eert Brusselse koks

Gault&Millau heeft opnieuw haar gastronomische gids voor 2019 voorgesteld. Niet alleen haalt Brussel met David Martin van La Paix de Chef van het Jaar binnen, Gault&Millau bekroont ook vier andere Brusselse sterrenchefs tot Gastheer, Groentechef, Ontdekking en Jonge Chef van het Jaar.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Organisaties voeren actie tegen hervorming van de Vlaamse sociale bescherming
  Brussel

  Organisa­ties voeren actie tegen hervorming van de Vlaamse sociale bescher­ming

  Een twintigtal personen hebben deze middag een symbolische actie gevoerd op het Koningsplein in Brussel. De actie werd georganiseerd door twaalf middenveldorganisaties waaronder ACV, Vlaams ABVV, Netwerk tegen armoede en Liga Voor Mensenrechten. Volgens hen zorgt de hervorming van onder andere het zorgbudget in Vlaanderen voor discriminatie. Ze dienden ook een verzoekschrift in bij het Grondwettelijk Hof met de vraag het decreet ongeldig te verklaren.