France Brel presenteert haar boek aan het grote publiek.
Volledig scherm
France Brel presenteert haar boek aan het grote publiek. © Marc Baert

France Brel brengt literaire ode aan vader: “Jacques was in de eerste plaats schrijver, zingen deed hij om te overleven”

0 reacties

 1. Berry moet Brusselse eer hoog houden in finale De Nieuwe Lichting: “Ik heb de premier gebeld, maar krijg hem niet aan de lijn”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  Berry moet Brusselse eer hoog houden in finale De Nieuwe Lichting: “Ik heb de premier gebeld, maar krijg hem niet aan de lijn”

  Met zeven volwaardige releases heeft Berry ongetwijfeld de vetste cv van alle finalisten van De Nieuwe Lichting 2021. De Schaarbeekse rapper, een van de protegés van de Brusselse hiphopkeizer Zwangere Guy, dropte in coronajaar 2020 zelfs twee platen, in totaal goed voor welgeteld 25 rauwe, robuuste tracks. De laidbackrapper is geen open boek, maar dat hoeft ook niet. “Als je mij wilt leren kennen, moet je naar mijn muziek luisteren.”
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown