De tentoonstelling is te bezoeken in zaal Ogivale, in het stadhuis van Brussel.


* Grand-Place de Bruxelles
* Grote Markt 

Brussels Town Hall / Hôtel de ville de Bruxelles / Stadhuis 


Brussels 
Belgium 

JULY 26 2019 

pict. by Christophe Licoppe © Photo News
Volledig scherm
De tentoonstelling is te bezoeken in zaal Ogivale, in het stadhuis van Brussel. * Grand-Place de Bruxelles * Grote Markt Brussels Town Hall / Hôtel de ville de Bruxelles / Stadhuis Brussels Belgium JULY 26 2019 pict. by Christophe Licoppe © Photo News © Photo News

Fototentoonstelling belicht mensenhandel in België

BrusselIn zaal Ogivale, in het Brusselse stadhuis, kan je dit weekend de tentoonstelling ‘Photo-Voice: Mensenhandel door de ogen van de slachtoffers’ bezoeken. 

 1. Ex-agenten die ook koppel vormen, horen plots dat man die hen neerstak vervroegd vrijgelaten is: “Na zes jaar lijden we nog... en nu kan hij ook nog eens wraak op ons nemen”
  PREMIUM
  Brussel

  Ex-agen­ten die ook koppel vormen, horen plots dat man die hen neerstak vervroegd vrijgela­ten is: “Na zes jaar lijden we nog... en nu kan hij ook nog eens wraak op ons nemen”

  Precies zes jaar geleden werden politie-inspecteur Filip de Pauw (65) en zijn levenspartner, politieagente Kasia Marcq (38), in Schaarbeek aangevallen met een mes door ex-bokser Hicham Diop. Het fysieke leed en de herinneringen aan de traumatische ervaring maken het moeilijk om terug te keren naar een normaal leven. Het nieuws dat Diop nu ook vervroegd is vrijgelaten, was dan ook een nieuwe opdoffer voor het koppel. Zeker toen bleek dat de man al meer dan een maand niet meer achter tralies zat toen Filip en Kasia erachter kwamen. “Hij heeft zijn straf uitgezeten, maar wij hebben levenslang gekregen.”