Flashmob in Brussel-Centraal in aanloop naar La Boum 2

 In het Brusselse Centraal Station hebben honderden mensen vanochtend een flashmob gehouden. In de centrale hal en trap van het station zongen en dansten ze in groep, op muziek die gespeeld werd door een groep muzikanten.

31 reacties

 • eric loyens

  2 maanden geleden
  Allemaal oppakken en hoge boetes geven als dit mag van de overheid dan kan ik ook op reis gaan zonder me te laten testen.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  De mensen, zeker de jongeren die weinig risico lopen, zijn de corona-maatregelen kotsbeu. Ik begrijp die jongeren. Laat ze maar feesten, want we zullen hun groeps-immuniteit nog hard nodig hebben!
 • françois troch

  2 maanden geleden
  Krijgen die geen boetes, in de stations moet toch een masker gedragen worden
 • wilfried de hert

  2 maanden geleden
  Wat her ergste is dat ze bewust riskeren onschuldige mensen gaan infecteren
 • Jurgen Devries

  2 maanden geleden
  Waarmee ze nog maar eens bewijzen wat voor volk er samentroept op la boum. Als je nu al je ki deren leert dat de regels niet volgen cool is weet je wat ons nog te wachten staat de volgende jaren.
 1. Organisatoren La Boum 2 roepen nogmaals op tot feest: “Wij willen geen geweld”
  Play
  Brussel

  Organisato­ren La Boum 2 roepen nogmaals op tot feest: “Wij willen geen geweld”

  De organisatoren van La Boum 2 roepen in een filmpje nogmaals op tot een event zonder geweld. “Wij willen geen geweld, wij willen niet vechten. Diegene die dat doen zijn kapers van La Boum. Echte boumers willen vreugde, liefde en feest!”, klinkt het bij de twee mannen met de vosjesmaskers. Het feest is aangekondigd om 16 uur maar zaterdagochtend hielden een honderdtal feestvierders al een flashmob in station Brussel-Centraal.
 2. Zo bereiden ‘Boumers’ zich voor op tweede guerillafeest in Ter Kamerenbos
  PREMIUM
  Brussel

  Zo bereiden ‘Boumers’ zich voor op tweede guerilla­feest in Ter Kamerenbos

  Bied geen actief verzet en als ze je toch oppakken, dan heb je het recht om te zwijgen. Deze en andere tips verspreiden deelnemers van La Boum 2 onderling, aan de vooravond van het guerrillafeest in het Ter Kamerenbos. Het collectief L’Abîme, dat het feest aankondigt, riep vrijdag in verschillende mededelingen op om geweldloos te blijven. Toch houdt de politie rekening met agressie, omdat ook leden van extreemlinkse en -rechtse groeperingen zich zouden willen mengen tussen de feestvierders.