Op dit zebrapad werd zaterdagavond een fietsster aangereden toen ze de straat overstak. Volgens buren belemmeren de bomen en de ticketautomaat van de MIVB het zicht voor automobilisten. Bovendien stond er op het moment van het ongeval een tram stil aan de halte.
Volledig scherm
Op dit zebrapad werd zaterdagavond een fietsster aangereden toen ze de straat overstak. Volgens buren belemmeren de bomen en de ticketautomaat van de MIVB het zicht voor automobilisten. Bovendien stond er op het moment van het ongeval een tram stil aan de halte. © Marc Baert

Fietsster (30) overleden na aanrijding in Vorst: zicht automobiliste (21) mogelijk belemmerd door tram

VorstIn de Albertlaan in de Brusselse gemeente Vorst is zaterdagavond een 30-jarige fietsster om het leven gekomen toen ze de straat op het zebrapad overstak en gegrepen werd door een wagen. Volgens de eerste vaststellingen was het zicht van de 21-jarige automobiliste mogelijk belemmerd door een stilstaande tram. De buurtbewoners zijn de zware ongevallen beu en plannen een petitie.

 1. Twee audits en klacht bij het gerecht na onthullingen over “badgefraude” bij MIVB
  Brussels Gewest

  Twee audits en klacht bij het gerecht na onthullin­gen over “badgefrau­de” bij MIVB

  De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij heeft twee interne onderzoeken geopend, nadat er in de pers onthullingen opdoken over ‘badgefraude’ van werknemers. Verschillende personeelsleden zouden via het badgesysteem gedaan hebben alsof ze aan het werk waren, terwijl ze in feite thuis zaten. De MIVB onderzoekt die informatie en heeft klacht ingediend bij de onderzoeksrechter.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica