Het nieuwe filiaal in Evere.
Volledig scherm
Het nieuwe filiaal in Evere. © Colruyt Group

Fietsketen Bike Republic strijkt neer in Evere

EvereDe eerste vestiging van de fietsenketen van Colruyt Group in Brussel is een feit, na de overname van IMP Bike in Evere. Isabelle en Michelle Parmentier, de zaakvoerders van IMP Bike, blijven op post in de nieuwe winkel. Met de uitbreiding wil de keten de referentie van de Belgische fietsmarkt worden, met 50 tot 60 winkels over heel het land.

 1. Nieuwe trend? Ook in ander Brussels assisenproces wordt verwijdering glazen box gevraagd... “Schending rechten van verdediging”
  Brussel

  Nieuwe trend? Ook in ander Brussels assisenpro­ces wordt verwijde­ring glazen box gevraagd... “Schending rechten van verdedi­ging”

  Is er een nieuwe trend gezet op het proces rond de aanslagen van 22 maart 2016? Voor het Brusselse hof van assisen is donderdag het proces rond de moord op Dieudonné ‘Dido’ Bula pas met een halve dag vertraging kunnen van start gaan. De reden? De verdediging wilde het glas laten verwijderen uit de box waarin de zes beschuldigden moesten plaatsnemen.
 2. RESTOTIP: UNIK Osteria & Vinetoca: Italiaanse deelplankjes en uitgebreide wijnkaart in hartje Brussel
  PREMIUM
  Brussel

  RESTOTIP: UNIK Osteria & Vinetoca: Italiaanse deelplank­jes en uitgebrei­de wijnkaart in hartje Brussel

  Op het einde van de Schildknaapstraat, een steenworp verwijderd van het Muntplein, vind je UNIK Osteria & Vinetoca. De zaak opende pas recent de deuren, en is het tweede geesteskind van uitbater Renaud Waterloos naast het bekende restaurant Ricotta & Parmesan. Je kan er terecht voor Italiaanse deelgerechtjes en een lijvige wijnkaart. Wij gingen alvast even langs.
 3. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.