Ronde voor wielertoeristen op het parcours.
Volledig scherm
Ronde voor wielertoeristen op het parcours. © Joel Hoylaerts / Photonews

Fietsen van nationale wielerploeg van Litouwen gestolen én teruggevonden

BrusselDe racefietsen van de nationale wielerploeg van Litouwen zijn donderdagmorgen gestolen in Brussel. ‘s Middags werd het kostbaar materiaal al teruggevonden. Twee verdachten van de diefstal werden aangehouden.

 1. Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland verwen je jezelf na No Shave November
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barber­shops in Brussel, de Rand en het Pajotten­land verwen je jezelf na No Shave November

  Heel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar vijf barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van Gentlemen Barber Club tot Station Street Barbers: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. Sinterklaas op ronde in Linkebeek
  Linkebeek

  Sinter­klaas op ronde in Linkebeek

  Sinterklaas brengt op zaterdag 3 december een bezoek aan Linkebeek. De heilige man zal rond trekken met langs verschillende straten met zijn paard. Om 10 uur vertrekt hij aan het gemeentehuis. 10 u.: Van de Stationsstraat gaat het naar de Van Lishoutstraat. Om 10.10 houdt hij halt aan de Van Dormaelstraat ter hoogte van de ingang van de school. Nadien trekt de sint naar de Brouwerijstraat en de Hollebeekstraat. Om 10.40 uur is er een stop voorzien op de parking van de hoeve ’t Holleken aan de Hollebeekstraat. Nadien gaat het over de spoorwegbrug naar de Lange Haagstraat. Om 11 uur houdt Sinterklaas halt aan Esselaar. Vandaar gaat het richting Hollekensweg, Hollebeekstraat , Brouwerijstraat, Van Lishoutstraat en Stationsstraat.Om 11.40 uur wordt Sinterklaas opnieuw op het Gemeenteplein verwacht.