De overleden man werd voor zijn overlijden opgemerkt in de Brabantstraat.
Volledig scherm
De overleden man werd voor zijn overlijden opgemerkt in de Brabantstraat. © Marc Baert

Familie overleden Mounir op de hoogte gebracht van eerste resultaten autopsie: geen commentaar bij parket

SchaarbeekDe familie van Mounir, de 26-jarige man uit Schaarbeek die vorige week donderdag overleed na een politie-interventie, is dit weekend op de hoogte gebracht van de eerste resultaten van de autopsie. Dat meldt het Brusselse parket. Het parket wenst voorlopig echter geen commentaar te geven over die resultaten.

 1. Handelaars Sint-Gillisvoorplein sluiten deuren door overlast van drugsverslaafden: “Werknemers zijn bang en families vluchten weg van terrassen”
  PREMIUM
  Sint-Gillis

  Handelaars Sint-Gillisvoor­plein sluiten deuren door overlast van drugsver­slaaf­den: “Werknemers zijn bang en families vluchten weg van terrassen”

  De uitbaters van de horeca- en handelszaken aan het Sint-Gillisvoorplein en in de Moskoustraat hielden woensdagavond hun deuren gesloten als protest tegen de overlast die een handvol drugsverslaafden veroorzaken in de buurt. Met de actie proberen ze de gemeente te overtuigen oplossingen te vinden voor het probleem.
 2. Justine Vanhaevermaet bereidt zich na debuut bij Reading voor op WK-kwalificatie met Red Flames:
“Het wereldkampioenschap is ons doel”
  vrouwenvoetbal

  Justine Vanhaever­maet bereidt zich na debuut bij Reading voor op WK-kwalifica­tie met Red Flames: “Het wereldkam­pi­oen­schap is ons doel”

  Justine Vanhaevermaet verliet deze zomer het Noorse Lillestrøm voor een avontuur in Engeland bij Reading. Daar debuteerde ze afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Arsenal op een moment dat de 0-4-nederlaag al een feit was, maar de 29-jarige Sint-Niklase kreeg uitsluitend positieve reacties na afloop. Een zeer welgekomen vertrouwensboost voor de Red Flame met het oog op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Polen en Albanië die de komende dagen staan geprogrammeerd.
 3. Uitbreiding coronapas in Brussel heeft nog geen effect op vaccinatiegraad: “Het wordt wel nog verwacht, scholen en bedrijven komen nu maar pas op gang”
  Brussels Gewest

  Uitbrei­ding coronapas in Brussel heeft nog geen effect op vaccinatie­graad: “Het wordt wel nog verwacht, scholen en bedrijven komen nu maar pas op gang”

  De aankondiging dat het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in oktober de toepassing van het Covid Safe Ticket waarschijnlijk zal uitbreiden heeft momenteel nog geen effect op de vaccinatiebereidheid, aldus Inge Neven hoofd van Brusselse gezondheidsinspectie. Wel wordt verwacht dat dat de komende weken nog zal veranderen.