Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Marc Baert

Extra omleidingen na wegverzakking in Ukkel

UkkelDoor een wegverzakking op het Jean Vander Elstplein in Ukkel, wordt het verkeer de komende weken omgeleid in het centrum. Door werkzaamheden waren er al omleidingen tot in april. Nu komen daar tijdelijk nog extra wijzigingen bij. 

 1. Krijgt Brusselaar er straks 250 voetbalvelden aan groen bij? Meerderheidspartijen en N-VA vragen om Koninklijk Park van Laken te openen voor publiek
  Laken

  Krijgt Brusselaar er straks 250 voetbalvel­den aan groen bij? Meerder­heids­par­tij­en en N-VA vragen om Koninklijk Park van Laken te openen voor publiek

  De Brusselse meerderheidspartijen aan Nederlandstalige kant hebben een ontwerpresolutie ingediend voor de gedeeltelijke openstelling van het Koninklijk Park van Laken voor het publiek. Volgens one.brussels, Groen en Open Vld leeft de vraag om het park te openen voor het publiek al langer onder de Brusselaars. Ook oppositiepartij N-VA ziet het voorstel zitten.
 2. Veertien verdachten doorverwezen naar correctionele rechtbank voor rol bij aanslagen in Parijs
  Brussel

  Veertien verdachten doorverwe­zen naar correctio­ne­le rechtbank voor rol bij aanslagen in Parijs

  In het Belgische dossier rond de aanslagen in Parijs heeft de Brusselse raadkamer veertien verdachten doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Daarmee volgt de raadkamer de vordering van het federaal parket. Zes andere verdachten werden buiten vervolging gesteld of zagen hun dossier afgesplitst worden. De veertien doorverwezen verdachten zouden op de een of andere manier geholpen hebben met de voorbereidingen van het bloedbad in de Franse hoofdstad op 13 november 2015. Twaalf van hen zullen zich voor feiten van terrorisme moeten verantwoorden, maar twee van hen zouden inmiddels zijn overleden zijn.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch