Janna nam in 2016 deel aan The Voice van Vlaanderen.
Volledig scherm
Janna nam in 2016 deel aan The Voice van Vlaanderen. © VTM

Ex-kandidate The Voice is diefstallen in Brussel beu: “Elke ochtend wacht ik bang af in welke toestand ik mijn auto zal vinden”

BrusselJanna Salhoume werd de afgelopen twee maanden twee keer geconfronteerd met een inbraak in haar wagen in Brussel. Bij een derde inbraak in de straat bleef haar auto gespaard. Voor haar is de maat echter vol, schrijft ze op Facebook: “Doe iets!”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas