Europese manifestatie tegen coronamaatregelen in Ter Kamerenbos afgelopen: kleine incidenten aan Schuman en Jubelpark

BrusselIn het Ter Kamerenbos in Brussel hebben zich zaterdagmiddag vijfhonderd mensen verzameld voor een manifestatie van een Europees collectief tegen de coronamaatregelen. Ook sympathisanten van Jürgen Conings tekenden er present. Bij het begin van de manifestatie werd opgeroepen om het vreedzaam te houden. Nadien trokken zowat duizend actievoerders van Ter Kameren naar de Europese wijk, waar het tot kleine incidenten kwam. Ondertussen is alles opnieuw rustig.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Man randt na nachtje uit een van hun vriendinnen aan, even later krijgt hij messteek in hartstreek. “Kan in zijn val gebeurd zijn”
  Brussel

  Man randt na nachtje uit een van hun vriendin­nen aan, even later krijgt hij messteek in hartstreek. “Kan in zijn val gebeurd zijn”

  Drie Fransmannen hebben verzet aangetekend tegen hun veroordeling tot celstraffen tussen 5 en 7 jaar voor poging doodslag. Dat meldt La Capitale. Samen met twee vrienden hadden ze een andere man afgeranseld en neergestoken nabij de Kaasmarkt. Aanleiding van het dispuut was een ongepaste handeling van het slachtoffer tegen een van hun vriendinnen.