Het gebouw van de Europese Commissie in Brussel.
Volledig scherm
Het gebouw van de Europese Commissie in Brussel. © Photo News

Europese Commissie wil kantoorruimte in hoofdstad met een kwart verminderen: “Enorme impact op Brusselse stadsbeeld"

Brussel/EtterbeekDe Europese Commissie wil haar kantoorruimte in de hoofdstad met ongeveer een kwart terugdringen. Dat verklaarde Europees commissaris voor Begrotingszaken Johannes Hahn dinsdag. De Brusselse N-VA vraagt ondertussen aan de Brusselse regering om de impact van de plannen van “een van de grootste werkgevers in Brussel” onder de loep te nemen.

  1. Niets dan goede woorden voor slachtoffer Eunice: “Dronk niet, rookte niet en gebruikte geen drugs. Nooit was ze agressief”
    PREMIUM
    Schaarbeek

    Niets dan goede woorden voor slachtof­fer Eunice: “Dronk niet, rookte niet en gebruikte geen drugs. Nooit was ze agressief”

    Op het assisenproces rond de dood van sekswerker Eunice Osayande (23) hebben twee agenten die gespecialiseerd zijn in mensenhandel en prostitutie getuigd. Eerder vertelden twee vriendinnen van Eunice over haar. “Ze was nooit agressief”, klonk het zowel bij de agenten als bij haar vriendinnen. Dit staat in contrast met de versie van beschuldigde S.G., die erbij blijft dat Eunice hem eerst agressief benaderd had.