Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Etterbeek houdt vaccinatieantenne geopend tot en met maart 2022

EtterbeekDe gemeente Etterbeek gaat haar lokale vaccinatieantenne tot en met eind maart geopend houden. Dat gebeurt in samenspraak met de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC). 

 1. Niets dan goede woorden voor slachtoffer Eunice: “Dronk niet, rookte niet en gebruikte geen drugs. Nooit was ze agressief”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  Niets dan goede woorden voor slachtof­fer Eunice: “Dronk niet, rookte niet en gebruikte geen drugs. Nooit was ze agressief”

  Op het assisenproces rond de dood van sekswerker Eunice Osayande (23) hebben twee agenten die gespecialiseerd zijn in mensenhandel en prostitutie getuigd. Eerder vertelden twee vriendinnen van Eunice over haar. “Ze was nooit agressief”, klonk het zowel bij de agenten als bij haar vriendinnen. Dit staat in contrast met de versie van beschuldigde S.G., die erbij blijft dat Eunice hem eerst agressief benaderd had.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.