En Stoemelings gaat het unieke bier brouwen.
Volledig scherm
En Stoemelings gaat het unieke bier brouwen. © Brussels Major Events vzw

Eeuwfeest van fusiestad Brussel gaat gepaard met nieuw bier

BrusselOp 30 maart 2021 was het exact honderd jaar geleden dat Brussel, Laken, Neder-Over-Heembeek en Haren fuseerden tot de huidige stad Brussel. Om dat eeuwfeest te vieren, startte brouwerij En Stoemelings dinsdag met de ontwikkeling van het eerste bier dat het etiket ‘100 procent stad Brussel’ zal dragen.

 1. Vervoort roept tijdens 32e Irisfeest Brusselaars op om zich te laten vaccineren: “Licht aan het einde van de coronatunnel”
  Brussel

  Vervoort roept tijdens 32e Irisfeest Brusse­laars op om zich te laten vaccineren: “Licht aan het einde van de coronatun­nel”

  Na de jubileumeditie in 2019 verloopt het 32ste Irisfeest, het feest van het Brussels Gewest, dit weekend voor het tweede opeenvolgende jaar nagenoeg volledig digitaal. “Maar door jullie veerkracht en moed en de vaccinatie, komt er stilaan licht aan het einde van de coronatunnel”, zegt minister-president Rudi Vervoort in een videoboodschap samen met de voorzitter en ondervoorzitter van het Brussels Parlement, Rachid Madrane en Guy Vanhengel, en met muziek van Daan en Blanche.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten