De winnaar van één van de twee gouden muntstukken daagde zaterdag plots op in bakkerij De Weerdt in Sint-Gillis.
Volledig scherm
PREMIUM
De winnaar van één van de twee gouden muntstukken daagde zaterdag plots op in bakkerij De Weerdt in Sint-Gillis. © rv

Eerste winnaar gouden muntstuk daagt bijna tien dagen na Driekoningen op bij Brusselse bakker: “480 euro gewonnen? Ik schrok me een hoedje”

Sint-GillisBijna tien dagen nadat bakker Luc De Weerdt uit Sint-Gillis 2.000 driekoningentaarten verkocht, is de eerste winnaar van de gouden munt opgedaagd. Zaterdagmiddag kwam Nicolas Clerbois (41) met het muntstuk naar de bakkerij in de Waterloosesteenweg afgezakt. Hij is 480 euro rijker. “Geld dat ik zal besteden tijdens ons familieweekendje in Disneyland”, lacht de winnaar.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Schepen Sihame Haddioui dient klacht in tegen collega voor seksueel grensoverschrijdend gedrag: “Ze was bang dat niemand haar zou geloven”
  Brussel

  Schepen Sihame Haddioui dient klacht in tegen collega voor seksueel grensover­schrij­dend gedrag: “Ze was bang dat niemand haar zou geloven”

  Sihame Haddioui (Ecolo), schepen van Gelijke Kansen en Franstalige Cultuur in Schaarbeek, heeft maandag officieel klacht ingediend tegen collega Michel De Herde (DéFi) voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en aantasting van de eerbaarheid. De Herde ontkent de aantijgingen. De klacht komt er enkele maanden nadat beide schepenen in gesprek zijn gegaan met Cécile Jodogne (DéFi), burgemeester van Schaarbeek.