Samae Jah naast burgemeester Close en Bea Diallo (midden), met leden van de boksclub.
Volledig scherm
Samae Jah naast burgemeester Close en Bea Diallo (midden), met leden van de boksclub. © Baert Marc

Eerste bokskampioenschap voor vrouwen in Brussel

Wie wat actie wil zien, moet op 8 december in Paleis 12 zijn. Daar wordt een unieke internationale bokswedstrijd georganiseerd. Voor het eerst strijden ook vrouwelijke boksers in Brussel om de wereldtitel.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Brusselse regering lanceert projectoproep voor uitrol privélaadpalen
  Brussels Gewest

  Brusselse regering lanceert projectop­roep voor uitrol privélaad­pa­len

  De Brusselse regering lanceert donderdag een projectoproep om de uitrol van laadpalen voor elektrische voertuigen een boost te geven. Alle eigenaars van privéparkings in Brussel maken kans op een subsidie, op voorwaarde dat hun laadpalen op groene stroom werken, openbaar zijn en 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk zijn. Dat meldt minister voor Klimaattransitie, Leefmilieu en Energie Alain Maron (Ecolo).