Influencer Soraya S. Haar baby stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis.
Volledig scherm
PREMIUM
Influencer Soraya S. Haar baby stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis. © rv

Eerst honderden volgers opgelicht, dan eigen baby verstikt: politie met man en macht op zoek naar ondergedoken Brusselse influencer (28)

De politie is op zoek naar een 28-jarige vrouw uit Vilvoorde, die verdacht wordt van het doden van haar twee maanden oude dochter in 2019. De influencer, die 14.000 volgers had op Instagram en honderden van hen heeft opgelicht, houdt zich al zeker een jaar schuil in Frankrijk. Dit is haar waanzinnige verhaal.

11 reacties

 • MYRTHE PASS

  1 maand geleden
  Ze noemt de dood van haar baby een “ongeluk” en vindt dat ze recht in haar schoenen staat. Ik hoop dat zo’n iemand zonder zelfinzicht goed gestraft wordt. Het gaat hier over een mensenleven die zij ontnam, dan spreekt men niet over een ongeluk maar neem je als moeder je verantwoordelijkheid. En anders neem je als vrouw anticonceptie of laat je je steriliseren als een kind ongewenst is.
 • Ricky Rivalis

  2 maanden geleden
  Toch straf dat iemand met een opsporingsbevel die al een jaar ondergedoken leeft wel advocaten heeft die van de rechtbank kunnen eisen dat ze niet met volle naam en foto in de krant terechtkomt. Honderden volgers opgelicht, tja, daar kun je dus niets van geloven.
 • Bernard Bruneel

  2 maanden geleden
  Influencers misschien hun adres laten vermelden op hun sociale media zoals andere zelfstandigen moeten doen.
 • Kurt Brugge

  2 maanden geleden
  Maak de foto zichtbaar ipv onherkenbaar! Dan zal het nier lang duren, die privacybeleid is er echt over zelfs criminelen worden bedek! Man man man België het paradijs voor misdadigers!
 • Cindy Van Orshaegen

  2 maanden geleden
  @LeoDuym was eigenlijk ook mijn eerste gedachte 🤔. Hopelijk loopt ze nog een keer tegen de lamp zodat ze andere mensen geen leed meer kan aandoen.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Marokko stoot door op WK: relschoppers nemen volksfeest even over in Antwerpen en Brussel waarna politie waterkanon en traangas inzet
  Play
  Antwerpen/Brussel/Gent/Kortrijk

  Meer dan 100 arresta­ties bij rellen na winst Marokko WK: relschop­pers nemen volksfeest in Antwerpen en Brussel over, politie zet waterkanon en traangas in

  In Brussel en Antwerpen zijn gisteren meer dan 100 arrestaties uitgevoerd bij de rellen na de overwinning van Marokko tegen Spanje op het WK in Qatar. In Brussel werd de sfeer na 20 uur wat grimmiger nadat relschoppers zich onder de voetbalfans mengden. Er werd met stenen naar agenten gegooid die op hun beurt antwoordden met waterkanonnen en traangas. Ook in Antwerpen werd het waterkanon ingezet.
 1. “Als overheid geen rekening houdt met onze voorstellen, stappen we naar rechter”: 5 Noordrandgemeenten eisen opnieuw eerlijke spreiding van vluchten
  PREMIUM
  Brusselse Noordrand

  “Als overheid geen rekening houdt met onze voorstel­len, stappen we naar rechter”: 5 Noordrand­ge­meen­ten eisen opnieuw eerlijke spreiding van vluchten

  De gemeenteraden van Machelen, Vilvoorde, Wemmel, Meise en Grimbergen hebben een motie gestemd waarmee ze eisen dat de federale regering bijkomende scenario’s laat onderzoeken voor een eerlijke spreiding van de vluchten. Volgens de burgemeesters werden hun voorstellen in een recente studie genegeerd. “En daardoor zullen we tot 350 vliegtuigen per dag over ons hoofd krijgen”, klinkt het.
 2. Influencer die deze week nog vervolgd werd voor oplichting binnenkort ook voor assisen? “Verantwoordelijk voor dood van haar baby”
  PREMIUM
  Vilvoorde/Sint-Gillis

  Influencer die deze week nog vervolgd werd voor oplichting binnenkort ook voor assisen? “Verant­woor­de­lijk voor dood van haar baby”

  De vrouw uit Vilvoorde die eerder deze week drie jaar cel riskeerde voor het oplichten van tientallen van haar volgers dreigt nu ook voor het hof van assisen te moeten verschijnen. Haar baby stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis. Volgens het openbaar ministerie was zij hiervoor verantwoordelijk.