VUB
Volledig scherm
VUB © Marc Baert

Educatieve masteropleiding aan VUB zit in de lift

EtterbeekHet aantal studenten dat aan een educatieve masteropleiding is begonnen aan de Vrije Universiteit Brussel is met 13 procent toegenomen. Het huidig aantal inschrijvingen staat op 303 in vergelijking met 268 inschrijvingen vorig jaar. “Met het tekort aan onderwijskrachten - zeker in Brussel - is dit verheugend nieuws”, aldus de Brusselse universiteit.

 1. Q&A. Brussels Fashion & Designers Sales start donderdag: “Van minimale snits tot kleurrijke stukken”
  PREMIUM
  Brussel

  Q&A. Brussels Fashion & Designers Sales start donderdag: “Van minimale snits tot kleurrijke stukken”

  Donderdag, vrijdag en zaterdag vindt een vernieuwde editie van de Brussels Fashion & Designers Sales plaats in Brussel. Mode- en designcentrum MAD Brussels doet dienst als epicentrum, maar daarnaast vind je in nog eens elf Brusselse modezaken designerstukken aan lichtere prijzen. Dieter Van Den Storm, creatief directeur van MAD Brussel, licht toe. “Brussel moet het hebben van een kleinschaliger, maar heel divers aanbod.”
 2. Brusselse nachtclubs Fuse en C12 vragen langetermijnbeleid: “Overheid rammelt met onze voeten”
  PREMIUM
  Brussel

  Brusselse nachtclubs Fuse en C12 vragen langeter­mijn­be­leid: “Overheid rammelt met onze voeten”

  Een nieuw Overlegcomité, een nieuwe zwarte dag voor het nachtleven. Vanaf morgen moeten discotheken en dancings opnieuw op slot. Bij de Brusselse nachtclubs Fuse en C12 klinkt verbijstering, gelatenheid en kritiek op het coronabeleid. “We beseffen dat we weer voor enkele maanden vertrokken zijn, want de besmettingscijfers gaan over drie weken niet plots gedaald zijn tot een aanvaardbaar niveau.”