Een beeld van Michel Lelièvre uit 2013.
Volledig scherm
Een beeld van Michel Lelièvre uit 2013. © BELGA

Dutroux-kompaan Michel Lelièvre (48) in elkaar geslagen in Anderlecht

BinnenlandMichel Lelièvre (48), de voormalige kompaan van Marc Dutroux, is gisterenmiddag tussen 12 uur en 13 uur fysiek aangevallen in Anderlecht. Het parket van Brussel bevestigt dat een onderzoek is gestart naar opzettelijke slagen en verwondingen en vernielingen. De aanvallers verschaften zich toegang tot de plaats waar Lelièvre verblijft. 

47 reacties

 • chantal steenackers

  3 jaar geleden
  Dit gebeurt er wanneer het recht eens te meer faalt. Maar 'wat baten kaars en bril, als den uil niet ziene wil?' Ik zie dit in de toekomst ook gebeuren op andere vlakken. Als politie hun werk niet meer mogen doen of er geen resultaten van komen via justitie... tenslotte gaat het volk ageren.
 • Mieke Wolfs

  3 jaar geleden
  Nu val ik van mijn stoel! Dat hadden ze niet verwacht??? En daar gaan ze nog tijd insteken voor een onderzoek? Neem uwe tijd mannen... en doe vooral geen moeite om de daders te vinden. Ze hadden het nu eigenlijk niet slecht bedoeld.
 • marleen boone

  3 jaar geleden
  is er 1 burger die daarvan verschiet ?????de bevolking word verplicht om zelf recht te laten geschieden want justitie faalt op alle punten behalve als ge 1 km te hard gereden hebt en geflitst word
 • Liliane Coeckx

  3 jaar geleden
  Als het gerecht faalt moet de bevolking ingrijpen. Hij komt er nog goed vanaf dat monster.
 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Thomas More schreef daarover in Utopia. Ex-gedetineerden werden niet gedood, maar integendeel herkenbaar gemaakt (bepaalde haarsnit of tatoeage). Ze moesten in het openbaar slavenwerk (knelpuntberoepen) uitvoeren, zodat ze voor hun misdaden, boete deden in het openbaar, voor het oog van de slachtoffers en de hele MY. Een schandpaal hoorde daar ook bij, waarschijnlijk. Schuld en boete.